Επισκευές


ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ – ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΑΡΚΑΣ

Η εταιρεία BESCON με  το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό στον χώρο της ηλεκτρονικής και  με την εμπειρία στην σχεδίαση, κατασκευή και προγραμματισμό ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, είναι η μοναδική εταιρεία στον χώρο των οργάνων γυμναστικής στην Ελλάδα η οποία μπορεί να σας παρέχει την πιο έγκυρη και ποιοτική επισκευή οργάνων γυμναστικής οικιακής ή επαγγελματικής χρήσης.

Μπορούμε να επισκευάσουμε ηλεκτρονικές βλάβες (πλακέτες, κονσόλες, μοτέρ, Inverter) από όργανα γυμναστικής ακόμα και σε περιπτώσεις όπου έχει κλείσει η αντιπροσωπεία ή ακόμα και παλαιά μοντέλα, όπου δεν υπάρχουν πλέον ανταλλακτικά.

Είμαστε η μοναδική εταιρεία η οποία δεν επισκευάζει μόνο το πρόβλημα αλλά κάνει ολοκληρωμένο έλεγχο των ηλεκτρονικών με εξειδικευμένο εργαστηριακό εξοπλισμό και επιπλέον αντικαθιστά  ηλεκτρονικά υλικά τα οποία έχουν επηρεαστεί  λόγω  της  βλάβης και ενδεχομένως  σε λίγο καιρό θα έχουν ως αποτέλεσμα να σας ξαναχαλάσει το όργανο γυμναστικής.

Επισκευάζουμε μοτέρ μονοφασικά και τριφασικά με υλικά τα οποία είναι μεγαλύτερης αντοχής από αυτά που χρησιμοποιεί το εργοστάσιο κατασκευής.

Μπορείτε να μας αποστείλετε το ηλεκτρονικό κομμάτι του οργάνου γυμναστικής το οποίο έχει πρόβλημα και να σας ενημερώσουμε για το κόστος επισκευής εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Επίσης μπορείτε αν το επιθυμείτε να μας αποστείλετε ολόκληρο το όργανο γυμναστικής αν δεν έχετε τη δυνατότητα να αποστείλετε μόνο το ελαττωματικό υλικό.

Παρέχουμε σεμινάρια εκπαίδευσης σε τεχνικούς οργάνων γυμναστικής και εταιρείες.

Εμπιστευτείτε σε εμάς κάθε τεχνικό πρόβλημα με οποιοδήποτε όργανο γυμναστικής, εμπιστευτείτε το στους καλύτερους και  πιο έμπιστους συνεργάτες σας!

eXTReMe Tracker